You don't have javascript enabled. Please enble Javascript to access website content.

Telefonszám: +36 30 719 2573

0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Stata

Miért?

Gyors. Pontos. Könnyen kezelhető. A Stata egy komplett, integrált szoftvercsomag, amely az összes adat-tudomány igényét biztosítja - adatkezelés, megjelenítés, statisztika és reprodukálható jelentés.


Stata interfaceRendszerezze adatait


A Stata adatkezelő szolgáltatásai teljes irányítást biztosítanak.

És sok más, hogy kielégítse a tudományos adat szükségleteit.

Fedezze fel a Stata adatkezelési lehetőségeit »

data-editor-paste-special


Kiadványminőségű grafikonok


Stata Stata Stata
Stata Stata Stata Stata

A Stata megkönnyíti a kiadványminőségű, különbözű stílusú grafikonok létrehozását.

Csupán egy kattintással egyéni grafikont hozhat létre, vagy reprodukálható módon írhat szkripteket több száz, vagy ezer grafikon létrehozásához. Közzététel céljából exportálja a grafikonokat EPS vagy TIFF formátumba, PNG vagy SVG formátumba a webre, vagy PDF-be a megtekintéshez. A beépített grafikonszerkesztő segítségével kattintással módosíthatja a grafikon bármelyikét, vagy címeket, jegyzeteket, sorokat, nyilakat és szöveget adhat hozzá.

Fedezze fel a Stata kiadványminőségű grafikonjait »Stata

Valóban reprodukálható jelentés


Az összes eszköz, amire szüksége van az eredmények jelentésének automatizálásához.


Valóban reprodukálható kutatás


Sokan beszélnek reprodukálható kutatásról.
A Stata 30 éve foglakozik is vele.

Folyamatosan új funkciókat adunk hozzá; alapjaiban is megváltoztattuk a nyelvi elemeket, mégis működik. Stata az egyetlen statisztikai csomag integrált verziókra bontással. Ha 1985-ben írt egy szkriptet egy analízis elvégzésére, akkor egyazon szkript a mai napon is futni fog és ugyanazt az eredményt adja, mint 34 éve. Bármely 1985-ben létrehozott adatállományt ma is olvashatja. És ez igaz lesz 2050-re is. Mindent, amit ma készít, futtatni tudja majd Statán.

Komolyan vesszük a reprodukálhatóságot.Valós dokumentáció


Stata Stata

Amikor a kiértékelésre vagy az alkalmazott módszerek megértése kerül sor, a Stata nem hagyja Önt cserben - nem kell könyvekből megtanulnia minden részletet.

Minden adatkezelési funkciónk teljesen meg van magyarázva és dokumentálva valamint bemutatva a gyakorlatban, valós példákkal. Minden estimator teljesen dokumentált és számos példát tartalmaz valós adatokon, valós értekezésekkel arra vonatkozóan, hogy hogyan mutassuk be eredményeinket. A példákhoz adatok tartoznak így Ön végigkövetheti azok kiértékelését a Stata-ban és még ki is terjesztheti az elemzést. Egy gyors bevezetőt adunk Önnek minden funkciónál, bemutatva a legáltalánosabb felhasználásokat. Még több részletre kíváncsi? A Módszerek és kifejezések (Methods and formulas) részben a megtekinthet a pontos számításokat a referenciák (References) pedig még több információra mutatnak.

A Stata egy nagy csomag, így gazdag dokumentációval – büszkélkedhet – több, mint 15 000 oldal 31 kötetben. Ne aggódjon, gépelje a "help keresett kifejezés" parancsot, és a Stata rákeres a kulcsszavakra, indexekre valamint a felhasználó által írt csomagokra, hogy megtalálja Önnek a keresett kifejezést. Minden elérhető a Stata-n belül.

Dokumentáció elérése online »Megbízható


Nem pusztán megírjuk a statisztikai módszereket - validáljuk is őket.

A Stata becslési eredményekből nyerhető eredmények összehasonlíthatók más becslésekkel, a konzisztencia és lefedettség Monte Carlo szimulációival, valamint statisztikusaink széles körű tesztelésével. Minden szállított Stata átment egy tanúsítványcsomagon, amely 3,2 millió sor tesztelési kódot tartalmaz, amely 4,9 millió sor outputot eredményez. Minden számot és szövegrészt ebből a 4,9 millió sorból tanúsítunk.Könnyen használható


A Stata összes funkciója elérhető menükön, párbeszédablakokon, vezérlőpulton, Data Editor-on, Variables Manager-en, Graph Editor-on, illetve SEM Diagram Builder-en keresztül. Néhány kattintással végigmehet bármilyen analízisen.

Ha nem szeretne parancsokat és script-eket írni, nem muszáj.

Egy kattintással rögzítheti az összes eredményt, és később beillesztheti azokat a jelentésekbe. Még mentheti is a műveleteivel létrehozott parancsokat, és később reprodukálhatja a teljes elemzést.

SEM Builder screenshot


Könnyű vele együtt nőni


A Stata parancsai a feladatok elvégzéséhez intuitívak és könnyen megtanulhatók. Még jobb, ha minden, amit egy feladat elvégzéséről megtanul, alkalmazható más feladatokra is. Például egyszerűen hozzáteszi az if gender=="female" bármilyen parancsra, amely az elemzést a mintában szereplő nőkre korlátozza. Csupán hozzáadja a vce(robust)-ot bármilyen becslőhöz, hogy olyan általános hibákat és hipotézis teszteket szerezzenek, amelyek sok általános feltevéshez robusztusak.

A konzisztencia még mélyebb. Amit az adatkezelési parancsokról megtanul, gyakran vonatkozik a becslési parancsokra és fordítva. Ezenkívül teljes posztesztimációs parancsok is vannak hipotézis tesztek elvégzéséhez, lineáris és nemlineáris kombinációk kialakításához, előrejelzések készítéséhez, ellentétek formálásához és akár marginális elemzés elvégzéséhez interakciós diagramokkal. Ezek a parancsok gyakorlatilag minden becslés után ugyanúgy működnek.

A reprodukálható kutatás középpontjában az adatolvasás és -tisztítás, majd a statisztikai tesztek és a becslések elvégzése, valamint az eredmények jelentésének a megadása van. A Stata ezt a folyamatot minden kutató számára elérhetővé teszi.

Nézze meg, hogyan »Könnyen automatizálható


Mindenkinek van olyan feladata, amelyet állandóan elvégez - egyfajta változót hoz létre, egy adott táblát készít, statisztikai lépések sorozatát hajtja végre, RMSE-t számít stb. A lehetőségek végtelenek. A Stata több ezer beépített eljárással rendelkezik, de előfordulhat, hogy viszonylag egyedi feladatok vannak, vagy amelyeket meghatározott módon kíván végrehajtani.

Ha írt egy parancsfájlt a feladat végrehajtásához egy adott adatkészletre, akkor könnyű átalakítani azt a szkriptet bármire, amelyet fel lehet használni az összes adatkészletre, bármilyen változókészletre és bármilyen megfigyeléskészletre.

Tekintse meg, milyen egyszerű az automatizáció a Statában »Stata

Könnyen kiterjeszthető


Valamennyi dolog amit automatizál, és hasznos lehet az Ön kollégái, vagy más Stata felhasználók számára is, könnyen megoszthatja velük. Kevés kódolással egy automatizáló script-et könnyen Stata paranccsá alakíthat. Egy paranncsá, amely támogatja a Stata hivatalos parancsai által támogatott standard funkcióit. Egy parancs, amit ugyanúgy használhat, mint a hivatalos parancsokat.

Nézze meg »Fejlett programozás


A Stata magába foglal egy fejlett programnyelvet, a Matát.

A Mata rendelkezik az Ön által elvárt szerkezetekkel, mutatókkal és osztályokkal, és közvetlen támogatja a mátrix programozást.

Bár nem kell programoznia a Stata használatához, jó tudni, hogy egy gyors és teljes mátrix programnyelv a Stata szerves része. A Mata egy interaktív környezet a mátrixok manipulálására csak úgy, mint egy teljes fejlesztői környezet, amivel lefordított és optimalizált kódot hozhat létre. Speciális funkciókkal rendelkezik a paneladatok feldolgozására, műveleteket hajt végre valós vagy komplex mátrixokban, teljes támogatást nyújt objektum-orientált programozáshoz, és teljesen beágyazott Stata minden területén.

Tudjon meg többet a Matáról »

A Stata szintén széleskörű Python integrációval rendelkezik, mely lehetővé teszi a Python teljes erejének kihasználását közvetlen a Stata kódból.

A Stata azt is megengedi, hogy C, C++ és Java bővítményeket foglaljon a programjába beépített API-n keresztül - minden egyes nyelv számára.

Stata


Stata/MP

Hozza ki a legtöbbet a többmagos számítógépéből!
Nincs más ehhez hasonlítható magas színvonalú statisztikai szoftver.
Élvezze a Stata 16 új funkcióit végsebességen!

Tudjon meg többet »Bővíthető


A Stata olyan jól programozható, hogy a fejlesztők és felhasználók naponta adnak hozzá új funkciókat, ezáltal kielégítve napjaink kutatásainak növekvő igényeit.

A Stata internetes képességeivel, új funkcióival és hivatalos frissítéseivel együtt egyetlen kattintással telepíthető az interneten keresztül.Világszínvonalú technikai támogatás


A Stata technikai támogatása ingyenes a regisztrált felhasználóknak. Ez egy tipikus példája annak, hogy sokkal többet kap a pénzéért.

Stata programozókból és statisztikusokból álló elkötelezett szakértői csapatunk várja, hogy válaszolhasson technikai kérdéseire. A furfangos adatkezelési megoldásoktól kezdve a grafikonok megjelenésének megfelelő szerkesztéséig; egy robusztus standard hiba magyarázatától a többszintű modellek megadásáig. Mindenre tudjuk a választ.

Nézze meg, mit mondanak a technikai támogatásunkról a vásárlóink »Keresztplatform kompatibilis


A Stata fut Windows-on, Mac-en és Linux/Unix operációs rendszereken; a licenceink nem platform-specifikusak.

Ez azt jelenti, hogy ha Önnek Mac laptopja és Windows asztali gépe van, nincs szüksége két külön licencre a Stata futtatásához. Bármely támogatott platformra telepítheti a programot. A Stata adatok és programok, valamint egyéb adatok megoszthatóak a különböző platformok között fordítás nélkül. Gyorsan és egyszerűen importálhatja adathalmazait más statisztikai csomagokból, jegyzettömbökből, adatbázisokból.

Nézze meg a kompatibilis operációs rendszerek listáját »Széleskörben használt


A kutatók több, mint 30 éve használják a szoftvert, ami mindent biztosít, amire adatelemzésnél, adatkezelésnél, vizualizációhoz, statisztikához és reprodukálható jelentésekhez szükségük van.

Válassza ki az ágazatát, és nézze meg, hogyan dolgozna a Stata Önnek.


Viselkedés-tudomány

Biostatisztika

Adat-tudomány

Közgazdaságtan

Oktatás

Járványtan

Pénzügy, üzlet és marketing

Intézményi kutatás

Orvostudomány

Politológia

Közegészségügy

Közpolitika

Szociológia


Nem találja az ágazatát? Nézze meg, ki használja még a Statát »Átfogó források


Videó segédletek

A Stata YouTube-csatornája tökéletes forrás a Stata új felhasználóinak, akik új funkciókat szeretnének megtanulni a Statában, valamint professzoroknak, akik segédeszközöket keresnek a Stata tanításában. Több, mint 250 videó található YouTube-csatornán, amelyeket több, mint 6 millió alkalommal néztek meg a Stata felhasználók, akik meg akarják tanulni, hogyan kell megjelölni a változókat, egyesíteni az adatkészleteket, scatterplotot létrehozni, regressziós modelleket illeszteni, idősorokkal vagy panel adatokkal dolgozni, többszintű modellekhez illeszteni, elemezni a túlélési adatokat, elvégezni a Bayes-féle elemzést, és a Stata sok más funkcióját felhasználni. Tekintse meg a teljes videólistát!

Látogasson el a Stata YouTube csatornájára »


Stata Blog

Hivatalos Stata Blog, Not Elsewhere Classified (NEC), ahol megosztják azokat a dolgokat, amelyekről úgy gondoljuk, hogy tanulságos, informatív vagy egyszerűen szórakoztató. A statisztikai eredmények értelmezéséről ír; eredmények exportálása Word, Excel és LaTeX formulában; Monte Carlo szimulációk elvégzése; saját becslések beprogramozása; és sok más. Szolgáltatási és termékjelentéseket is küld. Az egyénileg aláírt cikkeket a NEC-ben ugyanazok az emberek írják, akik fejlesztik és támogatják a Statát.

Olvassa el a legutóbbi blog posztot »


Ingyenes Stata webináriumok

A Stata webináriumok mindenkinek kínálnak valamit. Az új Stata felhasználók, akik csatlakoznak, előnyt szereznek a Ready. Set. Go Stata webináriumon. Mind az új, mind a tapasztalt felhasználók csatlakozni szeretnének majd a Tips and Tricks webináriumba és egyórás webináriumokba; mindegyik alapos áttekintést nyújt a Stata valamelyik statisztikai, grafikus, adatkezelési vagy jelentési funkciójáról.

Nézze meg az aktuális webinárium ajánlatokat »


Gyakorlás

Számos képzési lehetőség áll rendelkezésre a Stata gyors megtanulásához. A Stata gyakorlati tantermi és web-alapú tanfolyamokat, testreszabott helyszíni tanfolyamokat, valamint online képzéseket kínál a NetCourses, webes szemináriumok és video oktatóprogramok révén.

Nézze meg az elérhető gyakorlatokat »


Stata Press

A Stata Press® kiadványokat, kézikönyveket és folyóiratokat jelenít meg a Stata-ról és az általános statisztikai témákról valamennyi tudományág szakmai kutatói számára. A Stata Press® kiadványok a StataCorp által ajánlott könyvekkel együtt megtalálhatók a Stata Bookstore-ban.

Látogassa meg a Stata Bookstore-t »


Stata News

A Stata News egy ingyenes kiadvány olyan cikkekkel, mint a népszerű In the Spotlight, ahol a Stata fejlesztői betekintést nyújtanak a Stata sajátos szolgáltatásaiba, és a User's corner, ahol megosztjuk a felhasználói közösség egyedi, hasznos és szórakoztató hozzászólásait. A News olyan közleményeket is tartalmaz, mint például új kiadások és frissítések, képzési ütemtervek, új könyvek, konferenciák és felhasználói csoport találkozók.

Iratkozzon fel a Stata News-ra »


Stata Journal

A Stata Journal egy negyedéves kiadvány, amely statisztikákkal, adatelemzéssel, tanítási módszerekkel és a Stata nyelv hatékony használatával kapcsolatos cikkeket tartalmaz. A folyóirat felülvizsgált cikkeket, rövid jegyzetekkel és megjegyzésekkel, rendszeres cikkekkel, könyv-áttekintésekkel és egyéb, a tudományos kutatók számára érdekes anyagokkal tesz közzé, amelyek statisztikákat alkalmaznak különböző tudományágakban.

Iratkozzon fel a Stata Journal-re »
Élénk közönség


Stata konferencia és felhasználói csoport találkozók

Függetlenül attól, hogy kezdő vagy szakértő, biztosan talál valamit a felhasználói csoport találkozókon, amelyek évente a világ különböző pontjain vannak megtartva. Ezek az ülések a StataCorp szakértőinek és a tapasztalt Stata felhasználóknak a mélyreható előadásait mutatják be, amelyek a Stata hatékonyabb használatának elősegítésére fókuszálnak.

Tekintse meg a közeljövő találkozókat »

Statalist

Nagyszerű forrás a felhasználók számára a Statalist, egy olyan fórum, ahol több mint 35 000 Stata felhasználó havonta több mint 5500 hozzászólást és választ ír. A Statalist-et a Stata felhasználók működtetik és moderálják, a StataCorp pedig karbantartja.

Csatlakozzon a fórumhoz »

Felhasználói hozzászólások

A felhasználók szeretik megosztani, milyen nagyszerű a Stata, ezért szeretnénk megmutatni Önnek! A legnépszerűbb megjegyzéseket a Stata-ról itt találja. Ha úgy gondolja, hogy a Stata nagyszerű, küldjön nekünk e-mailt a megjegyzésével, és megoszthatjuk azt a Stata közösséggel.

Nézze meg, mit mondanak a felhasználók »Megfizethető


A Statát nem modulonként árulják, ami azt jelenti, hogy bármely Statával a teljes csomaghoz jut hozzá!

Stata számos opciót kínál arra, hogy beleférjen a büdzséjébe. Választhat örökös licencet, hogy többé ne kelljen költenie rá, vagy éves licencet is. Lépjen velünk kapcsolatba, és segítünk Önnek megtalálni a megfelelő verziót!

Új a -banLasszó

coefpath
cvplot

Az összes várt eszköz a modell kiválasztásához és a predikcióhoz

 • Keresztérvényesítés
 • Illeszkedés
 • Koeficiens útvonalak
 • Csomós elemzés
 • Lasszó és elasztikus háló

Az élvonalbeli következtetési módszerek mellett

 • Robusztus a változó kiválasztás hibáira
 • Megfelelő következtetés az érdeklődéses együtthatókra
 • Kettős választás, részleges kivágás és keresztbe illesztés

Folyamatos, bináris és számítási eredmények


TUDJON MEG TÖBBET
Reprodukálható jelentés

Hozzon létre Word, HTML, PDF és Excel fájlokat a Stata eredményekkel és grafikonokkal.


pdf word html excel

A Stata integrált verziója valóban reprodukálható jelentést nyújt. Szeretne dinamikus dokumentumokat? E jelentések mindegyike frissíthető az adatok megváltozásakor.

TUDJON MEG TÖBBETMetaanalízis


meta-sum meta-cp
meta-forest meta-funnel

A Stata új metaanalízis-csomagjával könnyedén összefoglalhatja több tanulmány eredményeit.

 • Becsülje meg a teljes effektus méretét
 • Végezzen véletlenszerű, fix effektusokat vagy közös effektusú metaanalízist
 • Eredmények megjelenítése fasor-ábrán
 • Alcsoportok elemzése
 • Végezzen meta-regressziót
 • Fedezze fel a kis tanulmányi hatásokat
 • Értékelje a kiadvány torzulását
 • Végezzen kumulatív metaanalízist

TUDJON MEG TÖBBET
Választási modellek

A Stata új és egyedi választási modell elemzési funkcióival valóban értelmezheti a választott modell eredményeit.

modes-of-transport

Az utazók mekkora hányada várja meg a légi utazást?

car-travel

Hogyan változtatja meg minden további 10 000 dolláros jövedelem a légi utazás valószínűségét?

select-modes

A várakozási idő a repülőtéren 30 perccel növekszik. Hogyan befolyásolja ez a légi utazás valószínűségét? Vonattal? Busszal? Autóval?

TUDJON MEG TÖBBETPython-integráció

Használjon bármilyen Python-csomagot Statán belül

python

 • Matplotlib háromdimenziós grafikonokhoz
 • Scrapy az adatok kaparására
 • TensorFlow gépi tanuláshoz

TUDJON MEG TÖBBETÚjdonság a Bayes-i elemzésben

Többféle lánc

Gelman-Rubin konvergencia diagnosztika

grubin ac trace

Bayes-i jóslatok

Hátsó prediktív p-értékek

TUDJON MEG TÖBBETPanel-adat ERM-ek

xterm

Endogenitás +

Választás +

Kezelés +

Panel adat


Ezeket a szövődményeket egyidejűleg kezelje.

TUDJON MEG TÖBBETAdatok importálása

SAS-ből

SPSS-ből

sas spss
TUDJON MEG TÖBBET TUDJON MEG TÖBBET


Nem paraméteres sorozat-regresszió

Agnosztikus a funkcionális formáról? Poisson vagy negatív binomiális? Köbös vagy kvadratikus egy kovariánson?

Semmi gond.

A nem paraméteres regresszió segítségével felfedezheti a válaszfelületet, megbecsülheti a populáció átlagolt hatásait, elvégezheti a teszteket és megkaphatja a konfidencia intervallumokat.

npreg1 npreg2 npreg3

TUDJON MEG TÖBBETKeretek — több adatbázis a memóriában

fr-manager data-ed fr-link

Töltsön be adatbázisokat egyidejűleg a keretekbe.

Kapcsolja össze a kapcsolódó kereteket.

Végezzen el több feladatot egyszerre.

Rögzítse az eredményeket egy másik keretben.

A kód gyorsabban fut.

TUDJON MEG TÖBBETMinta méretű elemzés a CI-k számára

Hány alanyra van szükség a kívánt szélességű konfidencia intervallum eléréséhez?

ci-db ci-panel

Végezzen mintaminta-elemzési CI-ket

 • Egy átlagra
 • Egy szórásra
 • Két független átlagra
 • Két párosított átlagra
 • Saját módszerre
ci-table ci-graph

Táblázatos eredmények és automatikus grafikonok

TUDJON MEG TÖBBETPanel-adat vegyes logit

Mindennap vacsorát választ.

Minden évben Ön választja meg autóbiztosítását.

Kiválasztja, hogy hol szeretne nyaralni.

Most elszámolhatja az ön szükségességét ezekben a döntésekben.

TUDJON MEG TÖBBETNemlineáris, dinamikus, sztochasztikus, általános egyensúlyi (DSGE) modellek

Most már ránkhagyhatja a linearizálást.

dsge

irf

Adja meg a nemlineáris modelljét, és értékelje az irányelv következményeit

 • Megold
 • Kalibrál
 • Becsül
 • Grafikusan ábrázol

TUDJON MEG TÖBBETTöbbcsoportos IRT

irtgrp1
irtgrp2
irtgrp3

Illesszen többcsoportos IRT modelleket

 • 1PL, 2PL, és 3PL modellek bináris kimenetekhez
 • Osztályozott válasz, osztályozott kredit, és értékelési skála modellek rendezett eredményekhez
 • Nominal response models for categorical outcomes

Hasonlítsa össze a becsléseket csoportok között

 • Tétel nehézség
 • Tétel-megkülönböztetés

Grafikoncsoport-különbségek

 • ICC-k, TCC-k, IIF-ek, TIF-ek

Végezzen modell alapú teszteket a differenciális elem működéséről


TUDJON MEG TÖBBETxtcheckman


Ha tudja, mit jelent ez ...

... akkor tudja, hogy ezt akarja..


TUDJON MEG TÖBBETNemlineáris vegyes effektusú modellek lemaradással, vezetéssel és különbségekkel

pk

Többdózisú farmakokinetikai modellek

Növekedési modellek

és sok más

TUDJON MEG TÖBBETHeteroskedasztikus rendezett probit

Modell eltérések a variancia alanyok vagy csoportok között

hetero-prob

TUDJON MEG TÖBBETPontméretek a grafikonokhoz

wwwsa

Most megadhatja a szöveg, a jelölők, a margók, a vonalak és egyéb méretét nyomtató pontok, centiméter vagy hüvelyk segítségével.

TUDJON MEG TÖBBETNumerikus integráció

Lineáris programozás

quad quad2
linear-prog

TUDJON MEG TÖBBET

TUDJON MEG TÖBBET


Stata koreaiul

korean korean2

이제부터 Stata의 모든 인터페이스 (모든 메뉴 및 모든 대화 상자)는 한국어로 가능합니다.

TUDJON MEG TÖBBETÚjdonság a Mac felületen

Sötét mód

Natív fülekkel ellátott ablakok

gui-man

TUDJON MEG TÖBBETAutomatikus kiegészítés a Do-file editorban

Ön gépel

    sum

    re

Mi kiegészítünk

  marize

  gress

auto-comp

TUDJON MEG TÖBBET


Stata/MP Stata/SE Stata/IC Numerics by Stata

Függetlenül attól, hogy diák vagy tapasztalt kutató szakember, van egy csomag, amelyet az Ön igényei szerint alakítottak ki:

 • Stata/MP: A Stata leggyorsabb változata (négymagos, kétmagos és többmagos / többprocesszoros számítógépekhez), amely a legtöbb adatot képes elemezni
 • Stata/SE: Stata nagy adatbázisokhoz
 • Stata/IC: Stata közepes méretű adatbázisokhoz
 • Numerics by Stata: Stata beágyazott és webes alkalmazásokhoz

Stata/MP: a Stata leggyorsabb és legnagyobb verziója. Gyakorlatilag bármely jelenlegi számítógép kihasználhatja a Stata/MP fejlett multiprocesszálási lehetőségeit. Ide tartoznak az Intel i3, i5, i7, i9, Xeon, Celeron és AMD többmagos chipek. A kétmagos chipeken a Stata/MP 40% -kal gyorsabban, és 72% -kal gyorsabban fut, ahol csak számít, az időigényes becslési parancsok segítségével. Több, mint két maggal, vagy processzorral a Stata/MP még gyorsabb. Tudjon meg többet a Stata/MP-ről.

A Stata/MP, Stata/SE, és Stata/IC mind bármilyen gépen fut, de a Stata/MP gyorsabban fut. Stata/MP licencet vásárolhat a számítógépén lévő magok számáig (legfeljebb 64). Például, ha a gép nyolc maggal rendelkezik, akkor Stata/MP licencet vásárolhat nyolc, négy vagy két mag számára.

A Stata/MP több adatot is elemezhet, mint a Stata bármely más változata. A Stata/MP 10-20 milliárd megfigyelést képes elemezni, figyelembe véve a jelenlegi legnagyobb számítógépeket, és készen áll akár 1 billió megfigyelés elemzésére, amint a számítógépes hardver fejlődik.

A Stata/SE és a Stata/IC csak az adatbázis méretében különbözik egymástól, amelyet mindkettő képes elemezni. A Stata/SE (legfeljebb 10 998) és a Stata/MP (legfeljebb 65 532) illeszthetők modellekbe, amelyek függetlenebb változókat tartalmaznak, mint a Stata/IC (legfeljebb 798). A Stata/SE akár 2 milliárd megfigyelést is képes elemezni.

A Stata/IC lehetővé teszi a 2048 változóval és 2 milliárd megfigyeléssel rendelkező adatbázisokat. A Stata/IC-nek legfeljebb 798 független változója lehet egy modellben.

Numerics by Stata támogatja a fent felsorolt adatméretek bármelyikét beágyazott környezetben.

A fenti változatoknak ugyanaz a teljes szolgáltatáskészlete, és PDF-dokumentációt tartalmaznak.

A termék jellemzőiStata/ICStata/SEStata/MP

Változók maximális száma

2,048 32,767  120,000

Megfigyelések maximális száma

2.14 billion 2.14 billion  Up to 20 billion

Független változók maximális száma

798 10,998 65,532

Többmagos támogatás

Idő a logisztikus regresszió futtatásához 10 millió megfigyeléssel és 20 kovariánssal

1 mag

20 sec

1 mag

20 sec

2 mag

10 sec

4 mag

5.2 sec

6+

<5.2 sec

Statisztikai szolgáltatások teljes csomagja

Publikációs minőségű grafika

Matrix programozási nyelv

Teljes PDF dokumentáció

Kivételes műszaki támogatás

Tartalmaz kiadáson belüli frissítéseket

64-bit verzió elérhető

Lemezterület-igény 1 GB 1 GB 1 GB
Memóriahely-igény 1 GB 2 GB 4 GB

STATA

Rendszerkövetelmények

A Stata a lent felsorolt platformokon fut. Míg a Stata szoftver rendszer-specifikus, az Ön Stata jogosítványa nem az; így nem kell megadnia, milyen operációs rendszert használ, amikor leadja rendelését a licencre.

Tudja meg, hogyan fut a Stata két magos, több magos és többprocesszoros számítógépeken!

Platformok

Stata Windows-ra

 • Windows 10 *
 • Windows 8 *
 • Windows 7 *
 • Windows Vista *

* 64-bit-es Windows verziók Intel® vagy AMD gyártmányú x86-64 és x86 processzorokkal

Stata Mac-re

 • macOS 10.11 vagy újabb verzió

Stata Unix-ra

 • Bármely 64-bit (x86-64 vagy kompatibilis) Linuxon
 • Xstatához telepített GTK 2.24 szükséges.

Hardverkövetelmények

CsomagMemóriaLemezterület
Stata/MP 4 GB 1 GB
Stata/SE 2 GB 1 GB
Stata/IC 1 GB 1 GB

A Stata Unix-on olyan videókártyát igényel, ami képes több ezer vagy még több szín megjelenítésére (16-bit or 24-bit color)

A Statát a következő területeken széles körben használják:

Ágazat alapján

 • Viselkedés-tudomány
 • Biostatisztika
 • Adat-tudomány
 • Közgazdaságtan
 • Oktatás
 • Járványtan
 • Pénzügy, üzlet és marketing
 • Intézményi kutatás
 • Orvostudomány
 • Politológia
 • Közegészségügy
 • Közpolitika
 • Szociológia

Kategória szerint

Lineáris modellek

regresszió • cenzúrázott eredmények • endogén regresszorok • bootstrap, jackknife és robusztus és klaszter - robusztus variancia • instrumentális változók • harmadfokú legkisebb négyzetek • megszorítások • kvantitatív regresszió • GLS • több

Idősorok

ARIMA • ARFIMA • ARCH / GARCH • VAR • VECM • többváltozós GARCH • nem megfigyelt komponensek modellje • dinamikus tényezők • állapottér modellek • Markov-váltó modellek • üzleti naptárak • szerkezeti törések tesztei • küszöbérték regresszió • előrejelzések • impulzus-válasz funkciók • egység-gyökér tesztek • szűrők és simítók • gördülő és rekurzív becslés • több

Az adatok rendellenessége/adatkezelése

adatátalakítások • adatkeretek • egybeolvadás • adatok importálása/exportálása • ODBC • SQL • Unicode • csoportonkénti feldolgozás • fájlok csatolása • rendezés • sor–oszlop átültetés • címkézés • eredmények mentése • több

Panel/hosszanti adatok

véletlenszerű és rögzített effektusok robusztus standard hibákkal • lineáris vegyes modellek • véletlenszerű effektus probit • GEE • véletlenszerű és fix effektusok Poisson • dinamikus panel-adatmodellek • instrumentális változók • panel egység-gyökér tesztek • több

Túlélési elemzés

Kaplan–Meier és Nelson–Aalen becslések • Cox-regresszió (törékeny) • parametrikus modellek (törékeny, véletlenszerű hatások) • versengő kockázatok • veszélyek • időben változó kovariánsok • bal-, jobb- és intervallum-cenzúrázás • Weibull, exponenciális, és Gompertz modellek • több

Jelentés

reprodukálható jelentések • Word • Excel • PDF • HTML • dinamikus dokumentumok • Jelölés • Stata eredmények és grafikonok • SVG • EPS • PNG • TIF • formázott szöveg és táblázatok • több

Többszintű vegyes effektusú modellek

folyamatos, bináris, számlálási és túlélési eredmények • két-, három- és magasabb szintű modellek • általánosított lineáris modellek • nemlineáris modellek • véletlenszerű lehallgatások • véletlenszerű lejtők • keresztezett véletlenszerű effektusok • effektusok és illesztett értékek BLUP-jai • hierarchikus modellek • maradék hibaszerkezetek • DDF-beállítások • felmérési adatok támogatása • több

Bayes-analízis

több ezer beépített modell • egyváltozós és többváltozós modellek • lineáris és nemlineáris modellek • többszintű modellek • folyamatos, bináris, rendi és számlálási eredmények • keretek: előtag 46 becslési parancshoz • folyamatos egyváltozós, többváltozós és diszkrét elöljárók • add hozzá a saját modellek • többfajta lánc • konvergencia-diagnosztika • hátsó összefoglalók • hipotézisek tesztelése • modell illeszkedése • modellek összehasonlítása • előrejelzések • több

Grafika

vonalak • sávok • területek • tartományok • kontúrok • konfidencia intervallumok • interakciós diagramok • túlélési diagramok • közzétételi minőség • bármi testreszabása • Graph Editor • több

Bináris, számláló és korlátozott eredmények

logisztika, probit, tobit • Poisson és negatív binomiális • feltételes, multinomial, beágyazott, rendezett, rangsorolt és sztereotípiás logisztikai • multinomial probit • nulla felfújt és balra csonkolt számláló modellek • szelekciós modellek • marginális hatások • több

Meta-analízis

hatásméretek • gyakori, rögzített és véletlenszerű effektusok • erdő, tölcsér és egyéb parcellák • alcsoport és kumulatív elemzés • meta-regresszió • kisméretű vizsgálati hatások • publikációs elfogultság • több

Programozási szolgáltatások

új parancsok hozzáadása • szkriptek • objektum-orientált programozás • menü- és párbeszédpanel-programozás • dinamikus dokumentumok • Markdown • Project Manager • Python-integráció • Java pluginok • C/C++ pluginok • több

Választható modellek

diszkrét választás • rangsorolt alternatívák • feltételes logit • multinomális probit • beágyazott logit • vegyes logit • panel adatok • eset-specifikus és alternatív-specifikus prediktorok • az eredmények értelmezése - várható valószínűségek, kovariáns hatások, alternatívák összehasonlítása • több

Teljesítmény, pontosság és a minta mérete

teljesítmény • minta méret • effektus mérete • minimálisan kimutatható hatás • CI szélesség • átlagok • arányok • varianciák • korrelációk • ANOVA • regresszió • csoportos véletlenszerű minták • esettanulmány-vizsgálatok • kohort-tanulmányok • kontingencia táblázatok • túlélési elemzés • kiegyensúlyozott vagy kiegyensúlyozatlan tervek • eredmények táblázatokban vagy grafikonokban • több

Mata - a Stata komoly programozási nyelve

interaktív munkamenetek • nagyszabású fejlesztési projektek • optimalizálás • mátrixinverziók • bomlás • sajátértékek és sajátvektorok • LAPACK motor • valós és komplex számok • karakterlánc mátrixok • interfész Stata adatkészletekhez és mátrixokhoz • numerikus derivációk • objektum-orientált programozás • több

Bővített regressziós modellek (ERM)

endogén kovariánsok • mintavétel • nem véletlenszerű kezelés • paneladatok • a problémák elszámolása önmagában vagy kombinációban • folyamatos, intervallum cenzúrázott, bináris és rendezett eredmények • több

Kezelési hatások/okozati következtetés

inverz valószínűségi súly (IPW) • kétszer robusztus módszerek • hajlandóság-pontszám illesztés • regressziós beállítás • kovariáns illesztés • többszintű kezelések • endogén kezelések • átlagos kezelési hatások (ATE-k) • ATE-k a kezelt (ATET-k) • potenciális eredménnyel járó eszközök (POM) • folyamatos, bináris, számlálási, tört és túlélési eredmények • panel adatok • több

Grafikus felhasználói felület

menük és párbeszédablakok • Data Editor • Variables Manager • Graph Editor • Project Manager • Do-file Editor • Clipboard Preview Tool • többféle preferenciakészlet • több

Általánosított lineáris modellek (GLM)

tíz linkfüggvény • felhasználó által definiált linkek • hét eloszlás • ML és IRLS becslés • kilenc varianciabecslés • hét maradvány • több

Lasszó

lasszó • rugalmas háló • modellkiválasztás • előrejelzés • következtetés • folyamatos, bináris és számlálási eredmények • keresztellenőrzés • adaptív lasszó • kettős kiválasztás • részlegesítés • keresztillesztéses részlegesítés • kettős gépi tanulás • endogén kovariánsok • több

Dokumentáció

31 kézikönyv • 15,000+ oldal • zökkenőmentes navigáció • több ezer kidolgozott példa • gyors indítás • módszerek és képletek • hivatkozások • több

Véges keverékmodellek (FMM)

fmm: előtag 17 becslésre • egyetlen becslő keverékei • keverékek, amelyek több becslést vagy eloszlást kombinálnak • folyamatos, bináris, számláló, rendi, kategorikus, cenzúrált, csonkolt és túlélési eredmények • több

SEM (szerkezeti egyenlet modellezése)

grafikus útvonaldiagram-készítő • szabványosított és nem szabványosított becslések • módosítási indexek • közvetlen és közvetett hatások • folyamatos, bináris, számláló, ordinális és túlélési eredmények • többszintű modellek • véletlenszerű lejtők és lehallgatások • tényező pontszámok, empirikus Bayes és egyéb előrejelzések • csoportok és invariancia tesztek • megfelelő illeszkedés • a MAR adatait a FIML kezeli • korrelált adatok • felmérési adatok • több

Alapvető statisztikák

összefoglalók • kereszttáblázatok • korrelációk • z és t tesztek • variancia-egyenlőség tesztek • arányos tesztek • konfidencia intervallumok • tényezőváltozók • több

Térbeli autoregresszív modellek

a függő változó, a független változók és az autoregresszív hibák térbeli lemaradása • fix és véletlenszerű hatások a paneladatokban • endogén kovariánsok • az átterjedési hatások elemzése • több

Látens osztály elemzése

bináris, rendi, folyamatos, számláló, kategorikus, frakcionált és túlélési tételek • kovariátokat adnak a modellosztályhoz • kombinálják a SEM út modellekkel • várható osztályarányok • illeszkedés jóságát • az osztály tagságának előrejelzései • több

Nem paraméteres módszerek

nem paraméteres regresszió • Wilcoxon–Mann–Whitney, Wilcoxon aláírt rangsor és Kruskal–Wallis tesztek • Spearman és Kendall korrelációk • Kolmogorov–Smirnov tesztek • pontos binomiális CI-k • túlélési adatok • ROC elemzés • simítás • bootstrapping • több

ANOVA/MANOVA

kiegyensúlyozott és kiegyensúlyozatlan minták • faktorialis, beágyazott és vegyes minták • ismételt mérések • marginális eszközök • kontrasztok • több

Többszörös imputálás

kilenc egyváltozós imputálási módszer • többváltozós normál imputálás • láncolt egyenletek • a hiányossági minták feltárása • az imputált adatkészletek kezelése • illeszkedési modell és pool eredmények • paraméterek transzformálása • paraméterbecslések együttes tesztelése • előrejelzések • több

GMM és nemlineáris regresszió

a pillanatok általánosított módszere (GMM) • nemlineáris regresszió • több

Pontos statisztikák

pontos logisztikai és Poisson-regresszió • pontos eset- és kontrollstatisztika • binomiális tesztek • Fisher pontos tesztje az r × c táblázatokhoz • több

Felmérési módszerek

többlépcsős tervezés • bootstrap, BRR, jackknife, linearizált és SDR varianciabecslés • poszttratifikáció • raking • kalibrálás • DEFF • prediktív marginok • átlagok, arányok, arányok, összegek • összefoglaló táblázatok • szinte minden becslés támogatott • több

Egyszerű maximális valószínűség

adja meg a valószínűséget egyszerű kifejezések használatával • nincs szükség programozásra • felmérési adatok • standard, robusztus, bootstrap és jackknife SE-k • mátrixbecslések • több

Járványtan

a sebességek egységesítése • esettanulmányok • kohort • párosított esettanulmányok • Mantel–Haenszel • farmakokinetika • ROC elemzés • ICD-10 • több

Klaszteranalízis

hierarchikus klaszterezés • kmeans és kmedian nemhierarchikus klaszterezés • dendrogramok • leállítási szabályok • felhasználó által kibontható elemzések • több

Programozható maximális valószínűség

felhasználó által megadott funkciók • NR, DFP, BFGS, BHHH • OIM, OPG, robusztus, bootstrap és jackknife SEs • Wald tesztek • felmérési adatok • numerikus vagy analitikus származékok • több

DSGE modellek

modellek algebrai meghatározása • modellek megoldása • paraméterek becslése • azonosítási diagnosztika • házirendek és átmeneti mátrixok • IRF-k • dinamikus előrejelzések • több

IRT (elem válasz elmélet)

bináris (1PL, 2PL, 3PL), ordinális és kategorikus válaszmodellek • tételjellemzői görbék • tesztjellemzői görbék • eleminformációs funkciók • tesztinformációs funkciók • többcsoportos modellek • differenciális elem működése (DIF) • több

Egyéb statisztikai módszerek

az interrater megegyezés kappa mértéke • Cronbach alfa • fokozatos regresszió • normalitási tesztek • több

Tesztek, előrejelzések és hatások

Wald tesztek • LR tesztek • lineáris és nemlineáris kombinációk • predikciók és általánosított predikciók • marginális átlagok • legkisebb négyzetek átlagok • kiigazított átlagok • marginális és parciális hatások • előrejelzési modellek • Hausman-tesztek • több

Többváltozós módszerek

faktoranalízis • fő összetevők • diszkriminanciaanalízis • rotáció • többdimenziós méretezés • Procrustean elemzés • levelezési elemzés • biplotok • dendrogramok • felhasználó által kibontható elemzések • több

Függvények

statisztikai • véletlen számú • matematikai • karakterlánc • dátum és idő • reguláris kifejezések • Unicode • több

Kontrasztok, páronkénti összehasonlítások és margók

hasonlítsa össze az átlagokat, a lehallgatásokat vagy a lejtőket • hasonlítsa össze a referenciakategóriával, a szomszédos kategóriákkal, a nagy átlaggal stb. • ortogonális polinomok • többszörös összehasonlítási kiigazítások • becsült átlag és kontraszt grafikonja • interakciós diagramok • több

Internet képességek

új parancsok telepítésének lehetősége • webfrissítés • webfájlok megosztása • legfrissebb Stata hírek • több

Mintavétel és szimulációs módszerek

bootstrap • jackknife • Monte Carlo szimuláció • permutációs tesztek • több

Közösségi hozzájárulás

keressen és töltsön le több ezer ingyenes kiegészítőt • fedezze fel az új funkciókat a Stata Journalban • ossza meg a parancsokat az SSC-be küldésével • vitassa meg a közösség által támogatott parancsokat a Stataliston • több

Beágyazott statisztikai számítások

Numerics by Stata

Telepítési képesítés

IQ-jelentés a szabályozó ügynökségek számára, mint például az FDA • telepítés ellenőrzése

Megközelíthetőség

508. szakasz megjegyzés, akadálymentesség a fogyatékkal élők számára

Mintamenet

A Stata mintamenete Mac-re, Unix-ra, vagy Windows-ra.


Új a Stata 16-ban — Lasszó • Valóban reprodukálható jelentés • Meta-analízis • Választható modellek • Python-integráció • Bayes - többféle lánc, előrejelzés, ... • Adatok importálása a SAS-ből és az SPSS-ből • Panel-adatok kiterjesztett regressziós modellek • Keretek - több adatkészlet a memóriában • Nemlineáris DSGE modellek • Többcsoportos IRT • xtheckman • NLME modellek késéssel: Farmakokinetikai modellek, ... • Lineáris programozás • Do-fájl szerkesztő automatikus kiegészítése • és sok más

GradPlan

Stata GradPlan™

A Stata GradPlan megkönnyíti és olcsóvá teszi a kiválasztott intézmények oktatóinak és munkatársainak a Stata single-user licencének birtoklását. A GradPlan licenceket semmilyen módon nem korlátozzák - mindenkihez hozzáférést biztosítanak Statában, de különleges, alacsony árakon. Minden vásárláskor kap egy teljes értékű, robusztus Stata verziót - további modulok és díjak nélkül.

A GradPlan licenc ára hasonló a student licenc árához, de a GradPlan licencek a karok és az alkalmazottak számára vonatkoznak.

Résztvevő intézmények Magyarországon

 • Central European University
 • Budapesti Corvinus Egyetem
 • Kaposvár Egyetem
Új licenc
Stata/IC Stata/SE Stata/MP 2-core Stata/MP 4-core Stata/MP 6-core Stata/MP 8-core
$125 / annual $195 / annual $295 / annual $425 / annual $510 / annual $595 / annual
$295 / perpetual $495 / perpetual $745 / perpetual $995 / perpetual $1,195 / perpetual $1,395 / perpetual

A GradPlan típusai

Kétféle GradPlan-t kínálunk: egy Campus GradPlan-t és egy Course GradPlan-t. A Campus GradPlan kiterjeszti a GradPlan kedvezményt az intézmény minden oktatására és alkalmazottra. Ha a campus nem vesz részt a Campus GradPlan programban, akkor fontolja meg a GradPlan kurzust. A Course GradPlan lehetővé teszi a Statát oktató egyetemi tanárok számára a GradPlan kedvezményt.

Campus GradPlan

 • A Campus GradPlan lehetővé teszi az intézmény összes oktatójának és munkatársának, hogy megvásárolják a Statát a kedvezményes GradPlan áron.
 • A Campus GradPlan beállítása egyszerű. Nincs aláírásra kerülő szerződés és nincs minimális beszerzési követelmény.

Course GradPlan

 • A Course GradPlan lehetővé teszi a Statát oktató egyetemi tanárok számára a GradPlan kedvezményt.
 • A kar tagjai ingyenesen regisztrálják tanfolyamukat. Nincs aláírásra kerülő szerződés és nincs minimális beszerzési követelmény.
Price From: 117,00 $

Availability: Készleten

* A csillaggal jelölt mez?k kitöltése kötelez?

Price From: 117,00 $