You don't have javascript enabled. Please enble Javascript to access website content.

Telefonszám: +36 30 719 2573

0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Scientific Workplace

Scientific WorkPlace®

Scientific WorkplaceA Scientific WorkPlace egyszerűbbé teszi a matematikai és tudományos szövegek írását, megosztását és tördelését mint valaha. Ez egy egyszerűen használható szövegszerkesztő, ami a matematikai és szövegszerkesztést egy közös környezetben integrálja. A  Scientific WorkPlace-be épített MuPAD 5® komputeralgebrai motor lehetővé teszi számítások képernyőn való elvégzését, és azok nyomtatását helyesen formázva.

Ezzel az új verzióval Ön választhatja meg a használni kívánt operációs rendszert: Windows® vagy OS X®. A teljesen új Mozilla-alapú felépítéssel még nagyobb rugalmasság garantált: számos formátumban menthet vagy exportálhat a publikációs vagy hordozhatósági igények szerint.

A Scientific WorkPlace továbbra is a LATEX szerkesztőprogram front-endje, mellyel komplex dokumentumokat hozhat létre. Ez azt jelenti, hogy nem kell megtanulnia a LATEX szintaxist.  A kiváló precíziónak és minőségnek köszönhetően a LATEX a tudományos könyvek és közlemények kiadóinak és szerzőinek aranystandardja.

Amikor gépel a LATEX automatikusan generálja a lábjegyzeteket, indexeket, hivatkozásjegyzékeket, tartalomjegyzéket és kereszthivatkozásokat. A szoftver tartalmaz dokumentum sablonokat, melyek úgy lettek megtervezve, hogy specifikus folyóiratok és intézmények szerkesztési követelményeit teljesítsék. A Scientific WorkPlace automatikusan elmenti a dokumentumokat XML fájlformátumban. Ez lehetővé teszi a különböző platformok közti teljes hordozhatóságot. Egyszerűen és zökkenőmentesen oszthatja meg munkáját kollégáival.

Megújult külső

A Scientific WorkPlace korszerűsített felületén az eszköztárak és szimbólumpanelek egyszerűsített elrendezésben találhatóak meg. A legtöbb eszköz ugyanúgy működik mint a korábbi verziókban. Az eszköztár minden gombjának és szimbólumának nevét megjelenítheti, ha feléjük húzza az egerét. Ezzel a verzióval megjelenítheti dokumentumait XML címkékkel vagy anélkül,  XHTML forráskódként vagy PDF fájlként.
Scientific Workplace

Dokumentumok létrehozása

A dokumentumok és az összes hozzájuk kapcsolódó fájl (beágyazott fájlok, plot fájlok, stb.) automatikusan egy csomagban vannak. A Scientific WorkPlace esetében ez mind egy .sci kiterjesztésű fájl segítségével megosztható.

Zökkenőmentesen importálhatja a program korábbi verzióival készített LATEX fájlokat, és bármilyen dokumentumot exportálhat  LATEX fájlként.

Az XML és XHTML fájlokban MathML-ként jelennek meg a matematikai műveletek. Ennek köszönhetően egyszerűvé válik XHTML webes fájlokat készíteni, így böngésző segítségével számos internetes platformon mutathat be matematikai anyagokat. Az ajánlott böngésző ehhez a verzióhoz nem a Scientific Viewer, hanem a Firefox.

A Scientific WorkPlace többféle dokumentum készítési lehetőséget kínál. Megválaszthatja, hogy amikor készen áll az eredményekre, az Ön által szerkesztett dokumentumot először előnézetben szeretné megtekinteni, azonnali nyomtatásban, esetleg böngészőben. A Scientific WorkPlace segítségével tördelheti dokumentumait a LATEX and pdfLATEX  extenzív dokumentumszerkesztőkkel.

Újdonság ebben a verzióban: korlátlan számú lépést vonhat vissza a dokumentumon végrehajtott aktuális munkafolyamatból.

Szintén új a nyelvtan valós idejű ellenőrzése. Az elírásokat kereső MySpell segítségével Ön bármilyen félreütést kiszűrhet. A szabad forrású MySpell több, mint 40 nyelv szótárát használja. Az elírást tartalmazó szavakat hullámos piros vonallal húzza alá a szoftver.

A Scientific WorkPlace meggyorsítja a dokumentumszerkesztést a vizuális felület új elrendezésének köszönhetően. A szokásos feladatok, mint a fejléc vagy élőláb szerkesztése egyszerűbbé vált. Ez az új WYSIWYG felület egyből  TEX-be fordít. Csekély, vagy nulla annak az esélye, hogy a preambulumot vagy nyers TEX parancsokat kell használnia ahhoz, hogy a kívánt oldalbeállításokat kapja. 

A fragmentek ebben a verzióban tartalmazhatnak szöveget, matematikai műveleteket, TEX stringeket, XHTML kódot, grafikát vagy bármi mást amit a vágólapra tud helyezni. A program néhány beépített fragmenttel kapható. A fragmentekben lévő információk lehetnek címkék, és minden dokumentum fragmentjei elérhetőek a többi dokumentumból.

A táblázatok a Scientific WorkPlace-ben egyszerűbben elkészíthetőek az új vizuális kezelőfelületnek köszönhetően. Az oszlopok és sorok mérete automatikusan illeszkedik a bevitt információ mennyiségéhez, de manuálisan is állítható.

A Scientific WorkPlace fejlett és nagyítható betűtípusokat ad Önnek. Használjon pdfLATEX vagy XƎTEX programot hogy a legkülönbözőbb méretezhető betűtípusok használatával készítsen dokumentumot. A XƎTEX segítségével bármilyen OpenType betűtípust installálhat a számítógépén, csakúgy, mint a Unicode és az ahhoz kapcsolódó kiterjesztett Unicode TrueType betűtípusokat is. A program magába foglalja a legutóbbi LATEX és AMS makrókat. A csomagokban ligatúrák és alávágások is vannak minden szöveges dokumentum esetén. 

A Scientific WorkPlace támogat minden balról jobbra vagy jobbról balra író nyelvet, amelyet az Ön operációs rendszere kezelni tud.  

A használati útmutató, Creating Documents with Scientific WorkPlace and Scientific Word Version 6, (Írta:  Clint Hicks), egy leírás az új verzióban történt lényeges változásokról. Az új felhasználóknak, csakúgy mint a meglévő felhasználóknak a legfontosabb, programjainkat érintő változásokról a következő leírást töltheti le, mely megvásárolható nyomtatott változatban is.

Scientific WorkPlace a MuPAD 5 erejével

A Scientific WorkPlace a MuPAD 5 programot használja mint beágyazott komputeralgebrai rendszer.  Ebben az integrált munkakörnyezetben matematikai kifejezéseket vihet be és számításokat végezhet anélkül, hogy egy programnyelvben kelljen gondolkodnia vagy dolgoznia.

A Scientific WorkPlace természetes matematikai jelöléseket használ, így nem kell megtanulnia a komplex szintaxist ahhoz, hogy képes legyen értékelni, egyszerűsíteni, megoldani vagy ábrázolni matematikai kifejezéseket.  Teljes komputer algebrai alkalmazások elérhetőek. Szimbolikusan és numerikusan is végezhet számításokat, integrálhat, deriválhat, algebrai és differenciál egyenleteket oldhat meg.  A menüben található parancsokkal több, mint 150 fizikai mértékegységgel végezhet számításokat. 

A Scientific WorkPlace segítségével két- és háromdimenziós plotokat készíthet, számos stílusban és koordinátarendszerben, és látványossá teheti ezeket különféle háttérszínekkel, rácsvonalakkal, speciális feliratokkal és elrendezéssel. Bár sok lényeges változás történt a Scientific WorkPlace-ben, a számolási módszerek lényegében változatlanok így a korábbi felhasználóknak ismerős lesz a termék.

A használati útmutató, Doing Mathematics with Scientific WorkPlace and Scientific Notebook (Írta Darel W. Hardy és Carol L. Walker), leírja a matematikai kalkulációk mögött rejlő komputeralgebrai rendszert. Részletesebben pedig elmagyarázza, hogyan lehet matematikai műveletek széles palettáját elvégezni a beépített komputeralgebrai rendszerrel anélkül, hogy  közvetlenül MuPAD szintaxist kelljen használni. Ez a használati útmutató letölthető.

Megnövekedett produktivitás

Amíg ön tartalmat állít elő munkájával, nincs szüksége arra, hogy a formázási feladatok elvonják a figyelmét. A Scientific WorkPlace ezt megcsinálja Ön helyett. A rengeteg elérhető, különböző célú és megjelenésű kimeneti lehetőséggel egyszerűen nincs többé az az időpazarlás, amikor a képernyőn lévő dokumentumot próbálja az ember a nyomtatott dokumentumhoz lehető legjobban hasonlító formába hozni.

Mivel a dokumentum ablaka nem egyezik meg közvetlenül az online vagy nyomtatott oldalak méretével, a program nem mutat oldalakat vagy fix sorhosszakat a képernyőn. A sorok úgy vannak tördelve, hogy illeszkedjenek a képernyőhöz. Amikor előnézetben nézi a dokumentumot már helyesen látja az oldalak elrendezését. A program stílusokat és jelöléseket használ a dokumentumok formázására, ami közvetlenül nyomtatható vagy elmenthető XHTML fájlként, amit weboldalakon használhat.

Az új verzió a programon belül közvetlen hozzáférést kínál az internethez. Az online bármikor elérhető Segítség pedig gyors információforrás.

Scientific WorkPlace®

Melyik scientific termékre van szüksége?

Ez természetes attól függ, milyen feladatokat szeretne elvégezni. Minden termékünk ugyanolyan könnyen tanulható és könnyen kezelhető tudományos szövegszerkesztővel rendelkezik. A Scientific WorkPlace® és Scientific Notebook® ezen kívül tartalmaz egy beágyazott komputeralgebrai motort amivel megoldhat, koordinátarendszerben ábrázolhat vagy animálhat matematikai kifejezéseket. A Scientific WorkPlace® és Scientific Word® LATEX szerkesztett dokumentumokat eredményez.

Válassza azt a terméket, amely legjobban illik munkájához

Válassza Ha ÖnScientific WorkPlaceScientific WordScientific Notebook
Matematikai dokumentumokat készít

.

.

.

LATEX -ben szerkeszt dokumentumokat

.

.

 

Könyveket vagy folyóiratcikkeket publikál

.

.

 

LATEX felhasználókkal kollaborál

.

.

 

Szimbolikus vagy numerikus számításokat végez

.

 

.

Interneten publikál

.

.

.

Matematikai weboldalt fejleszt

.

 

.

Vizsga- és tananyagokat szerkeszt

.

 

.

2D és 3D grafikonokat rajzol és animál

.

 

.

Matematikát és tudományt tanít/tanul egyetemi vagy középiskolai szinten

 

 

.

Ön publikációkat ír?

A Scientific WorkPlace és Scientific Word minőségi tördelt szövegeket állít elő és automatizálja a nagy és komplex szövegek írásakor szükségek teendőket. Mindkét termék készít tartalomjegyzéket, indexeket, listákat az ábrákról és irodalomjegyzékről. A matematikai szövegszerkesztés standardja, a LATEX, készít gyönyörű matematikai és tudományos dokumentumokat a Scientific WorkPlace és Scientific Word esetében is.

Önnek komputeralgebrai rendszerre van szüksége?

A Scientific WorkPlace és Scientific Notebook beágyazott MuPAD 5® komputeralgebrai rendszerrel rendelkezik. Ha egy egyenletet vagy kifejezést begépel, egyszerűen értékelheti, egyszerűsítheti, vagy megoldhatja szimplán a menüsor egy elemére kattintva. Továbbá ábrázolhat függvényeket 2 vagy 3 dimenzióban. Az Ön által létrehozott matematikai kifejezések élnek. Nem szükséges megtanulnia a komplex szintaxist. A Scientific WorkPlace és Scientific Notebook ideális a távoktatásra és tantermi bemutatásra, jelentések készítésére, tudományos cikkek és házi feladat írására. Ha egyetemen tanít, a Scientific Notebook-ot világszerte használják számos számítógépes laborban matematika oktatására. A Scientific WorkPlace és Scientific Notebook egyaránt egyszerűvé teszi a szövegeket, egyenleteket és diagramokat tartalmazó matematikai dokumentumok interneten való megosztását.

Ön hallgató?

Ha disszertációt ír, vagy a Scientific WorkPlace vagy a Scientific Word programra lesz szüksége. Ha egyetemi hallgató, valószínűleg a Scientific Notebook fog megfelelni igényeinek. A MacKichan Software a tanulóknak nagymértékű kedvezményt biztosít minden szoftver árából. Ez nem jelenti azt, hogy bármilyen módon korlátozva lenne a szoftver; minden tanulóverzió megegyezik a professzionális verzióval, az árat kivéve. Hallgatói laborokhoz mennyiségi kedvezmények is elérhetőek.

Összegzés

Válassza a Scientific WorkPlace szoftvert ha publikációkat ír és komputeralgebrai rendszerre van szüksége

Válassza a Scientific Word szoftvert ha publikációkat ír

Válassza a Scientific Notebook szoftvert ha vizsgaanyagokat vagy házi feladatot ír és szüksége van komputeralgebrai rendszerre

Scientific WorkPlace®

A Scientific WorkPlace 6® rendszerkövetelményei

Scientific Workplace

  • Windows® XP vagy újabb; OS X® 10.5 vagy újabb (Intel® processzorral)
  • 800 MB - 1 GB tárhely, a merevlemez típusától és a választott telepítési beállításoktól függően
  • Internetelérés

Dokumentáció

A használati útmutatók, Doing Mathematics with Scientific WorkPlace and Scientific Notebook (539 oldal), és Creating Documents with Scientific WorkPlace and Scientific Word (115 oldal) letölthetőek PDF formátumban.

Price From: 375,00 $

Availability: Készleten

* A csillaggal jelölt mez?k kitöltése kötelez?

Price From: 375,00 $