You don't have javascript enabled. Please enble Javascript to access website content.

Telefonszám: +36 30 719 2573

0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Scientific Word

Scientific Word®

Scientific WordA Scientific Word megkönnyíti a matematikai kifejezések és szövegek bevitelét egy könnyen használható szövegszerkesztő rendszerrel. Fut OS X®, és Windows® operációs rendszereken, teljesen új Mozilla-alapú felépítésével a Scientific Word több rugalmasságot jelent munkahelyének. Dokumentumait számos formátumban mentheti és exportálhatja, a publikációs és hordozhatósági követelményeknek megfelelően.  Dokumentumait xml fájlokként menti a szoftver ami számos platformon hordozhatóvá teszi. Munkájának megosztása kollégáival most egyszerűbb, mint valaha!

Az összes MacKichan Software termék ugyanazt a könnyen tanulható, könnyen kezelhető szövegszerkesztőt használja. Matematikai és tudományos dokumentumokat készíthet egyszerűen, szöveg és matematikai kifejezések kombinálásával egy teljesen integrált környezetben.  A Scientific Word 6 lehetővé teszi, hogy komplex dokumentumokat komponáljon és szerkesszen a képernyőn, anélkül, hogy programnyelvekben kellene gondolkodnia.

A Scientific Word korábbi funkciókban is meglévő fontos funkciói most fejlettebbek: más szoftverekkel és rendszerekkel való kompatibilitás, gazdag kezelőfelület logikusan felépített tartalommal és megjelenéssel; szövegek és matematikai kifejezések természetes bevitele; komplex technikai dokumentumok tördelése LATEX használatával, ami a matematikai és tudományos publicisztika ágazatának standardja.

Mivel a Scientific Word a LATEX front-end-je, Önnek nem kell megtanulnia a LATEX szintaxist. Amikor gépel, a  LATEX automatikusan generál lábjegyzeteket, indexeket, irodalomjegyzéket, tartalomjegyzéket, valamint kereszthivatkozásokat.

Megújult külső

A program ablak teljesen új külsőt kapott, hogy még jobb hozzáférést biztosítson a dokumentum készítésénél szükséges eszközökhöz és navigációhoz. A panel tetején lévő alap menükészlet mellett van egy státuszkészlet is a panel alján, és számos más testre szabható eszköztár, a szövegbeviteli terület felett. 

Scientific Word

Dokumentumok készítése

A dokumentumok és az összes hozzájuk kapcsolódó fájl (beágyazott fájlok, plot fájlok, stb.) automatikusan egy csomagban vannak. A Scientific Word esetében ez mind egy .sci kiterjesztésű fájl segítségével megosztható.

Zökkenőmentesen importálhatja a program korábbi verzióival készített LATEX fájlokat, és bármilyen dokumentumot exportálhat  LATEX fájlként.

A Scientific Word többféle dokumentumkészítési lehetőséget kínál. Megválaszthatja, hogy amikor készen áll az eredményekre, az Ön által szerkesztett dokumentumot először előnézetben szeretné megtekinteni, azonnali nyomtatásban, esetleg böngészőben. A Scientific Word segítségével tördelheti dokumentumait a LATEX and pdfLATEX  extenzív dokumentumszerkesztőkkel.

Újdonság ebben a verzióban: korlátlan számú lépést vonhat vissza a dokumentumon végrehajtott aktuális munkafolyamatból.

A Scientific Word-ben már lehetséges a nyelvtan valós idejű ellenőrzése. Az elírásokat kereső MySpell segítségével Ön bármilyen félreütést kiszűrhet. A szabadforrású MySpell több, mint 40 nyelv szótárat használ. Az elírást tartalmazó szavakat hullámos piros vonallal húzza alá a szoftver.

A Scientific Word meggyorsítja a dokumentumszerkesztést a vizuális felület új elrendezésének köszönhetően. A szokásos feladatok, mint a fejléc vagy élőláb szerkesztése egyszerűbbé vált. Ez az új WYSIWYG felület egyből  TEX-be fordít. Csekély, vagy nulla annak az esélye, hogy a preambulumot vagy nyers TEX parancsokat kell használnia ahhoz, hogy a kívánt oldalbeállításokat kapja.

A fragmentek ebben a verzióban tartalmazhatnak szöveget, matematikai műveleteket, TEX stringeket, XHTML kódot, grafikát vagy bármi mást amit a vágólapra tud helyezni. A program néhány beépített fragmenttel kapható. A fragmentekben lévő információk lehetnek címkék, és minden dokumentum fragmentjei elérhetőek a többi dokumentumból.

A táblázatok a Scientific Word egyszerűbben elkészíthetőek az új vizuális kezelőfelületnek köszönhetően. Az oszlopok és sorok mérete automatikusan illeszkedik a bevitt információ mennyiségéhez, de manuálisan is állítható.

A Scientific Word fejlett és nagyítható betűtípusokat ad Önnek. Használjon pdfLATEX vagy XƎTEX programot hogy a legkülönbözőbb méretezhető betűtípusok használatával készítsen dokumentumot. A XƎTEX segítségével bármilyen OpenType betűtípust installálhat a számítógépén, csakúgy, mint a Unicode és az ahhoz kapcsolódó kiterjesztett Unicode TrueType betűtípusokat is. A program magába foglalja a legutóbbi LATEX és AMS makrókat. A csomagokban ligatúrák és alávágások is vannak minden szöveges dokumentum esetén. 

A Scientific Word támogat minden balról jobbra vagy jobbról balra író nyelvet, amelyet az Ön operációs rendszere kezelni tud.  

A használati útmutató, Creating Documents with Scientific WordkPlace and Scientific Word Version 6, (Írta:  Clint Hicks), egy leírás az új verzióban történt lényeges változásokról. Az új felhasználóknak, csakúgy mint a meglévő felhasználóknak a legfontosabb, programjainkat érintő változásokról szóló használati útmutató letölthető.

Megnövekedett produktivitás

Amíg ön tartalmat állít elő munkájával, nincs szüksége arra, hogy a formázási feladatok elvonják a figyelmét. A Scientific Word ezt megcsinálja Ön helyett. A rengeteg elérhető, különböző célú és megjelenésű kimeneti lehetőséggel egyszerűen nincs többé az az időpazarlás, amikor a képernyőn lévő dokumentumot próbálja az ember a nyomtatott dokumentumhoz lehető legjobban hasonlító formába hozni.

Mivel a dokumentum ablaka nem egyezik meg közvetlenül az online vagy nyomtatott oldalak méretével, a program nem mutat oldalakat vagy fix sorhosszakat a képernyőn. A sorok úgy vannak tördelve, hogy illeszkedjenek a képernyőhöz. Amikor előnézetben nézi a dokumentumot már helyesen látja az oldalak elrendezését. A program stílusokat és jelöléseket használ a dokumentumok formázására, ami közvetlenül nyomtatható vagy elmenthető XHTML fájlként, amit weboldalakon használhat.

Az új verzió a programon belül közvetlen hozzáférést kínál az internethez. Az online bármikor elérhető Segítség pedig gyors információforrás.

Scientific WorkPlace®

Melyik scientific termékre van szüksége?

Ez természetes attól függ, milyen feladatokat szeretne elvégezni. Minden termékünk ugyanolyan könnyen tanulható és könnyen kezelhető tudományos szövegszerkesztővel rendelkezik. A Scientific WorkPlace® és Scientific Notebook® ezen kívül tartalmaz egy beágyazott komputeralgebrai motort amivel megoldhat, koordinátarendszerben ábrázolhat vagy animálhat matematikai kifejezéseket. A Scientific WorkPlace® és Scientific Word® LATEX szerkesztett dokumentumokat eredményez.

Válassza azt a terméket, amely legjobban illik munkájához

Válassza Ha Ön Scientific WorkPlace Scientific Word Scientific Notebook
Matematikai dokumentumokat készít

.

.

.

LATEX -ben szerkeszt dokumentumokat

.

.

 

Könyveket vagy folyóiratcikkeket publikál

.

.

 

LATEX felhasználókkal kollaborál

.

.

 

Szimbolikus vagy numerikus számításokat végez

.

 

.

Interneten publikál

.

.

.

Matematikai weboldalt fejleszt

.

 

.

Vizsga- és tananyagokat szerkeszt

.

 

.

2D és 3D grafikonokat rajzol és animál

.

 

.

Matematikát és tudományt tanít/tanul egyetemi vagy középiskolai szinten

 

 

.

Ön publikációkat ír?

A Scientific WorkPlace és Scientific Word minőségi tördelt szövegeket állít elő és automatizálja a nagy és komplex szövegek írásakor szükségek teendőket. Mindkét termék készít tartalomjegyzéket, indexeket, listákat az ábrákról és irodalomjegyzékről. A matematikai szövegszerkesztés standardja, a LATEX, készít gyönyörű matematikai és tudományos dokumentumokat a Scientific WorkPlace és Scientific Word esetében is.

Önnek komputeralgebrai rendszerre van szüksége?

A Scientific WorkPlace és Scientific Notebook beágyazott MuPAD 5® komputeralgebrai rendszerrel rendelkezik. Ha egy egyenletet vagy kifejezést begépel, egyszerűen értékelheti, egyszerűsítheti, vagy megoldhatja szimplán a menüsor egy elemére kattintva. Továbbá ábrázolhat függvényeket 2 vagy 3 dimenzióban. Az Ön által létrehozott matematikai kifejezések élnek. Nem szükséges megtanulnia a komplex szintaxist. A Scientific WorkPlace és Scientific Notebook ideális a távoktatásra és tantermi bemutatásra, jelentések készítésére, tudományos cikkek és házi feladat írására. Ha egyetemen tanít, a Scientific Notebook-ot világszerte használják számos számítógépes laborban matematika oktatására. A Scientific WorkPlace és Scientific Notebook egyaránt egyszerűvé teszi a szövegeket, egyenleteket és diagramokat tartalmazó matematikai dokumentumok interneten való megosztását.

Ön hallgató?

Ha disszertációt ír, vagy a Scientific WorkPlace vagy a Scientific Word programra lesz szüksége. Ha egyetemi hallgató, valószínűleg a Scientific Notebook fog megfelelni igényeinek. A MacKichan Software a tanulóknak nagymértékű kedvezményt biztosít minden szoftver árából. Ez nem jelenti azt, hogy bármilyen módon korlátozva lenne a szoftver; minden tanulóverzió megegyezik a professzionális verzióval, az árat kivéve. Hallgatói laborokhoz mennyiségi kedvezmények is elérhetőek.

Összegzés

Válassza a Scientific WorkPlace szoftvert ha publikációkat ír és komputeralgebrai rendszerre van szüksége

Válassza a Scientific Word szoftvert ha publikációkat ír

Válassza a Scientific Notebook szoftvert ha vizsgaanyagokat vagy házi feladatot ír és szüksége van komputeralgebrai rendszerre

Scientific Word®

A Scientific Word 6® rendszerkövetelményei

Scientific Word

  • Windows® XP vagy újabb; OS X® 10.5 vagy újabb (Intel® processzorral)
  • 800 MB - 1 GB tárhely, a merevlemez típusától és a választott telepítési beállításoktól függően
  • Internetelérés

Dokumentáció

A használati útmutató, Creating Documents with Scientific WorkPlace and Scientific Word (115 oldal), letölthető PDF formátumban.

Price From: 259,00 $

Availability: Készleten

* A csillaggal jelölt mez?k kitöltése kötelez?

Price From: 259,00 $