You don't have javascript enabled. Please enble Javascript to access website content.

Telefonszám: +36 30 719 2573

0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mathematica

20 éve tartó merész és formabontó fejleszétseink a világ elsőszámú számítási platformjává teszik a Mathematicát.

Automatizáció

Az automatizáció kulcsfontosságú az eredményes számításokhoz. Más rendszerekkel ellentétben a Mathematica intelligens automatizációs megoldásokat kínál a rendszer minden elemében, az algoritmusok kiválasztásától a tervrajzokon keresztül a felhasználói felület kialakításáig. Megbízható, magas minőségű eredményeket kap anélkül, hogy ehhez professzionális tudásra lenne szüksége - ha pedig Ön egy szakértő, gyorsabban fog hozzájutni eredményeihez.

A Mathematica fejlett adaptációs technikái, tulajdonság-felismerése és automatikus felhasználói felület és stílus kialakítási mechanizmusa mind technikai, mind pedig látvány szempontjából kiemelkedő.

Integrált minden-egyben platform

A specializált szoftver és bővítmény eszköztárak akadályt gördítenek a kreatív és innovatív gondolkodás elé, ráadásul sokba is kerülnek. A Mathematica alkalmazásakor nincs szükség bővítmények használatára, mivel beépítetten tartalmaz különféle funkciókat több tudományterület számára is, kezdve a bioinformatikától a függvényelemzésig, mindez szorosan integrálva a rendszer többi részébe.

A Mathematicával a tudományterületek közötti átjárás is megoldott, költséges bővítmények megvásárlása nélkül.

Hibrid szimbolikus-számszerű módszertan

A numerikus és a szimbolikus számítások alapvetően két különböző dologként élnek a felhasználók fejében. A Mathematicában azonban ezek integrálva vannak, különleges hibrid módszerek alkalmazását lehetővé téve különböző problémák megoldására, és minden esetben konzisztens és pontos végeredményeket biztosítva.

A Mathematica nagy pontosságú numerikus és szimbolikus elemzéseket kínál, hogy olyan problémákat is meg tudjon oldani, melyek a hagyományos numerikus módszerekkel nem megoldhatók.

Multiparadigmális nyelv

Nincs olyan programozási stílus, amely minden probléma megoldására megfelelő lenne. A Mathematica kiemelkedik a hagyományos programozási nyelvek közül, hiszen egyidejűleg támogat több programozási paradigmát is, például a procedurális, funkcionális, szabályalapú vagy sémákra épülő.

A Mathematica lehetővé teszi, hogy olyan stílusban programozzon, amilyenben Ön szeretne.

Beépített tudás

Az adatsorok frissítése és a bennük történő keresés nem akasztja meg a munkafolyamatot. A Mathematica egyedülálló a számítási platformok között, mivel hatalmas adatbázist tartalmaz minden típusú adattal, melyet folyamatosan fejlesztünk és bővítünk.

Férjen hozzá a standard adatokhoz a Wolfram Alpha segítségével, amely a világ legnagyobb adatbázisa.

Dokumentum-alapú munkafolyamat

Nincs szükség egy programra, ami feldolgozza az adatait, egy másikra, amely megjeleníti őket, és egy harmadikra, ami interaktív módon bemutatja őket - a Mathematica mindezt egyetlen munkafolyamatban megoldja, egy adott projekt minden elemét (számítások, vizualizáció, adatok, dokumentáció, interaktív applikációk) egyben megoldja, egyedülállóan rugalmas dokumentumokban.

A Mathematica jegyzettömbök és a Computable Document Format (CDF) fájlok egyesítik a számításait, az interaktív megjelenítést, az adatokat, a szövegeket, és minden mást.

Számítások

Precíz számítások, szimbólumok, számítások megjelenítése - a Mathematica az elsőszámú számítási szoftver,olyan megoldásokkal, melyek biztosítják a könnyű kezelhetőséget, a megbízhatóságot és a teljesítményt. Használható önállóan, vagy akár egy rendszerbe integrálva is.

Alapvető algoritmusok

A világ legnagyobb integrált matematikai képesség- és algoritmus hálózata.

Numerikus számítások

Ipari szintű számítási kapacitás, az egyszerű számításoktól a legbonyolultabbakig.

Felhasználási lehetőségek

Teljesen integrált specializált funkciók

Adatforrások és adatelemzés

Összetett megoldás az adatgyűjtésre, feldolgozásra, elemzésre és megjelenítésre

Grafika & megjelenítés

Egyedülálló integrált grafika és hatékony megjelenítés

Fejlesztés

Fejlesszen eszközöket, applikációkat, dokumentumokat vagy hálózati elemeket a Mathematica zökkenőmentes munkafolyamataival, egyedülálló szimbolikus nyelvével, és fejlett kódszerkesztő környezetével, gyors eredményeket elérve a kisebb és nagyobb projektek esetén is.

Programozás & fejlesztés

Egyedülálló szimbolikus nyelv, mely a Mathematica alapja

Interaktivitás és a felület kialakítás

Dinamikus interaktív számítások és könnyű felület kialakítása

Közzététel

Legyenek dokumentumok, prezentációk, applikációk vagy vállalati rendszerek, a Mathematica többféle formátumban képes szolgáltatni az Ön eredményeit, akár belső használatra, akár egy hálózaton való közzétételre. Több módon is képes együttműködni külső rendszerekkel, maximalizálva a hatékonyságát.

Közzététel & hálózati kapcsolatok

Azonnali közzététel

Hatékonyság & használhatóság

Modern és hatékony munkafolyamatok, az elképzeléstől az eredményekig

Lépjen velünk kapcsolatba!

Üzleti és egyéni célra

Állami intézmények számára

Oktatási célokra

Price From: 167,00 $

Availability: Készleten

* A csillaggal jelölt mez?k kitöltése kötelez?

Price From: 167,00 $