You don't have javascript enabled. Please enble Javascript to access website content.

Telefonszám: +36 30 719 2573

0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vásárlás

Több szoftverfejlesztő speciális árazást kínál attól függően, hogy Ön melyik ügyféltípusba tartozik. Kérjük, vegye figyelembe, hogy egyes szoftverfejlesztők más-más rendszert használnak, és minden rendelést nekik is jóvá kell hagyniuk, mielőtt garantálni tudjuk a szoftver rendelkezésre állását ezen feltételek mellett.


1. Üzleti / privát

Ez a szokásos árazás, ami minden cégre, szervezetre és magánszemélyre vonatkozik. Egyes szoftverfejlesztők alacsonyabb árazást kínálnak azoknak a magánszemélyeknek, akik a szoftvert nem üzleti célra használják fel.

2. ÁLLAMI SZERVEK

Figyelem: Nem minden szoftverfejlesztő kínál külön árazást erre a kategóriára!

Amennyiben az állami szervekre vonatkozó árazást szeretné, a szervezetének nemzetközileg elismert állami entitásnak kell lennie. A tény, hogy Ön egy állami szerv partnere, nem jogosítja fel Önt ezen árazás igénybevételére.

Minden rendelést kétszeresen ellenőriznünk kell a beszállítóinkkal, hogy megállapítsuk, jogosult-e a kedvezmény igénybevételére (amennyiben a fejlesztő külön árazást kínál erre a kategóriára).

3. OKTATÁSI

Figyelem: Nem minden szoftverfejlesztő kínál külön árazást erre a kategóriára! Bizonyos fejlesztők alacsonyabb árakat kínálnak oktatási célú felhasználás esetén, ugyanakkor a kutatási célú felhasználásra üzleti árazás vonatkozik.

VALÓJÁBAN KI RENDELHET OKTATÁSI CÉLÚ TERMÉKET?

A terméktől függően az alábbi, oktatási tevékenységet végző szervek/személyek rendelhetnek:

- egyetemek, főiskolák, középiskolák (a rendelést hivatalos okmánnyal kell igazolni)
- fenti intézmények dolgozói (igazolva, hogy a megrendelő az intézmény dolgozója)

Minden rendelést kétszeresen ellenőriznünk kell a beszállítóinkkal, hogy megállapítsuk, jogosult-e a kedvezmény igénybevételére.

Néhány szoftverfejlesztő külön kedvezményt kínál középiskolák és főiskolai előkészítők számára.

4. DIÁKOK

Egyes termékeink elérhetőek külön diákok számára készült verzióban. Ezeket a termékeket általános- és középiskolás diákok, valamint főiskolai és egyetemi hallgatók rendelhetik meg.

A megrendeléshez az alábbi igazolás másolatát szükséges bemutatni:

- érvényes diákigazolvány

Minden rendelést kétszeresen ellenőriznünk kell a beszállítóinkkal, hogy megállapítsuk, jogosult-e a kedvezmény igénybevételére.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!