You don't have javascript enabled. Please enble Javascript to access website content.

Telefonszám: +36 30 719 2573

0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Finance Platform

Miért a Wolfram Finance Platform?

Mivel az elvek számítanak.

Húsz évnyi folyamatos és merész fejlesztés tette a Mathematicát a világ elsőszámú számítási platformjává, és ezek a fejlesztési elvek jellemzők a pénzügyi képességekre is.

Automatizálás

Az automatizálás kulcsfontosságú a hatékony számításokhoz. Más rendszerekkel ellentétben a Wolfram Finance Platform intelligens automatizációt kínál a rendszer minden részében, az algoritmusok kiválasztásától a grafikonok megjelenítésén keresztül a felhasználói felület kialakításáig. Megbízható, minőségi eredményekhez juthat különösebb szakértelem nélkül is – ha pedig szakértő, gyorsabban juthat eredményeihez.

A Wolfram Finance Platform automatikusan választja ki a legmegfelelőbb értékelési módszert a 95 támogatott opció közül.

Integrált All-in-one platform

A specializált beépített és bővítmény eszköztárak nem bátorítják a kreatív gondolkodást és felhasználást. A Wolfram Finance Platformhoz azonban nincs szükség bővítményekre.Beépített funkciókkal rendelkezik a legtöbb pénzügyi területhez, mint pl. derivatívák árazása, optimalizáció, grafikonok készítése, statisztikai elemzések; mindez szoorsan integrálva a rendszer többi részébe. A nem számítási feladatok is integrálásra kerültek, mint például az interaktív riportkészítés – az összes eszköz a rendelkezésére áll ugyanazon platformon belül.

Ez a kockázatelemzési diagram a Wolfram Finance Platform azon képességét használja ki, mely lehetővé teszi magas szintű statisztikai modellek alkalmazását piaci adatokon.

Hibrid szimbolikus-numberikus számítások

A numerikus és a szimbolikus számítások alapvetően két különböző dologként élnek a felhasználók fejében. A Wolfram Finance Platformban azonban ezek integrálva vannak, különleges hibrid módszerek alkalmazását lehetővé téve különböző problémák megoldására, és minden esetben konzisztens és pontos végeredményeket biztosítva.

A szimbolikus és a numerikus értékek is megjelenítésre kerülnek a pénzügyi függvényeknél, lehetővé téve, hogy az eredmények optimalizálásra kerüljenek, vagy nagyobb modelleknél is felhasználhatóak legyenek.

Multiparadigmális nyelv

A Wolfram Finance Platform Mathematica nyelve kiemelkedik a hagyományos programozási nyelvek közül, hiszen egyidejűleg támogat több programozási paradigmát is, például a procedurális, funkcionális, szabályalapú vagy sémákra épülő.

A Mathematica lehetővé teszi, hogy olyan stílusban programozzon, amilyenben Ön szeretne..

Beépített tudás

Az adatsorok frissítése és a bennük történő keresés nem akasztja meg a munkafolyamatot. A Mathematica egyedülálló a számítási platformok között, mivel hatalmas adatbázist tartalmaz minden típusú adattal, melyet folyamatosan fejlesztünk és bővítünk. A pénzügyi adatbázisaink olyan piaci adatokat tartalmaznak, melyek nélkülözhetetlenek pénzügyi és gazdasági modellek készítéséhez. A valósidejű kereskedéshez a Wolfram Finance Platform a Bloomberg adatfolyamához is hozzá tud férni.

A Wolfram Finance Platformban automatikusan beépítésre kerülnek a számítható adatok.

Dokumentum alapú munkafolyamat

Nincs szükség egy programra, ami feldolgozza az adatait, egy másikra, amely megjeleníti őket, és egy harmadikra, ami interaktív módon bemutatja őket - a Mathematica mindezt egyetlen munkafolyamatban megoldja, egy adott projekt minden elemét (számítások, vizualizáció, adatok, dokumentáció, interaktív applikációk) egyben megoldja, egyedülállóan rugalmas dokumentumokban. A Mathematica jegyzettömbök és a Computable Document Format (CDF) fájlok egyesítik a számításait, az interaktív megjelenítést, az adatokat, a szövegeket, és minden mást.

Egy egyszerű példa arra, hogy milyen lehetőségek rejlenek a CDF-ben. Több száz professzionális pénzügyi és gazdasági modell tölthető le a Wolfram Demonstrations Project honlapjáról, CDF formátumban.

A Wolfram Finance Platform jellemzői

Fejlett, integrált fejlesztési környezet

A modern multiparadigmális nyelvével, a teljes funkcionalitású integrált fejlesztői környezetével, és a beépített programozás támogatásával a Wolfram Finance Platform egy gyors fejlesztési munkafolyamatot kínál a programozás-központú applikációkhoz. A Wolfram Finance Platform magasszintű nyelve számítási eszközök széles skáláját támogatja, mint pl. derivatívák árazása, modellek elemzése, optimalizálási metódusok, idősorok, valószínűségi eloszlások, vagy statisztikai elemzések.

A nyelvbe szorosan integrálásra került az adatok és modellek interaktív megjelenítésének támogatása, és a pénzügyi diagramok és mutatók is.

Valósidejű adatok

A Wolfram Finance Platform azonnali számításokat tesz lehetővé a Bloomberg élő adatai alapján.* Használja fel a Bloomberg adatait számításaihoz és grafikonjaihoz. Az intuitív felhasználói felületnek köszönhetően könnyen megtalálja a keresett Bloomberg adatokat, és automatikusan generálhat egy kódot, mely összeköti az adatokat az ön applikációjával.

A Wolfram Alpha beépített, naprakész historikus adataival, és a távoli adatforrásokhoz (SQL, internetes szolgáltatások) való csatlakozás lehetőségével a Wolfram Finance Platform egyszerűvé teszi a piacelemzéseket, teszteléseket és a piacfigyelést.

* Csak Windows alól érhető el.

Nagyteljesítményű számítások

Minden származás elvégezhető nagyobb léptékben is, a CPU-k és a GPU-k párhuzamba állításával.

A Wolfram Finance Platform nagy teljesítményű, több metódusú algoritmusait párhuzamos programozási struktúrák támogatják, melyek szétosztják a számításokat a nagyobb teljesítményű hardverek és ad-hoc számítási klaszterek között. Több beépített algoritmus automatikusan párhuzamosítja a folyamatokat a többmagos és CUDA-kompatibilis hardverek között, hogy maximalizálja a teljesítményt.

Az automatikus algoritmus kiválasztás optimalizálja a teljesítményt, függetlenül attól, hogy milyen hardverrel dolgozik.

Többcsatornás közzététel

Tegye közzé projektjeit az interneten, termelési rendszerekbe vagy interaktív riportokba beágyazva, vagy azonnal egy munkafolyamatként.

A Computable Document Format (CDF) fájlformátum interaktív hozzáférést nyújt a tudásához. Például közzétehet egy riportot ami folyamatosan optimalizálja a portfólióját, valós idejű kockázatelemzést használva ehhez.

A kétirányú alkalmazásprogramozási interfész (API) több, mint 170 adatformátumot támogat. Lehetősége van C kód generálására is – a Wolfram Finance Platform könnyen integrálható már meglévő rendszereibe.

Professzionális segítségnyújtás

24 órás segítségnyújtás a hét minden napján, személyre szabható tréningek, közvetlen kapcsolat a fejlesztőkkel és tanácsadás, melyek segítenek a hatékonyságát maximalizálni.

Tanuljon a trénereinktől és fejlesztőinktől online, vagy személyes tanfolyamokon. A helyszíni tréningek az Ön speciális igényeihez igazíthatók.

A tanácsadás felhasználható a projektjeinek felgyorsítására, mint pl. kódok optimalizálása, örökölt kódok konvertálására, CUDA optimalizációra, vagy éppen egy új projekt beindítására. A technikai segítségnyújtás a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető.

A közvetlen kapcsolat a fejlesztőinkkel lehetővé teszi, hogy betekintést nyerjen a technológiáink működésébe, és esélyt ad arra, hogy a későbbi fejlesztések irányába Ön is beleszóljon.

Hogyan vásárolhatja meg a Wolfram pénzügyi platformját?

A Wolfram Finance Platform minden olyan technológiát és támogató szolgáltatást tartalmaz, ami az Ön hatékonyságának növeléséhez szükséges. A terméket kis-, közép- és nagyvállalatok is megvásárolhatják. Lépjen kapcsolatba a pénzügyi szakértőinkkel, hogy megbeszélhessék a részleteket.

Price From: 19 695,00 $

Availability: Készleten

* A csillaggal jelölt mez?k kitöltése kötelez?

Price From: 19 695,00 $